PERLINDUNGAN

Hong Leong MSIG Takaful Berhad (HLM Takaful) adalah pengendali takaful berlesen sejak tahun 2006 dan merupakan komponen penting dalam perkhidmatan kewangan Islam Hong Leong Financial Group (HLFG), platform bersepadu yang menawarkan Perbankan Islam, Pelaburan Islam, Pengurusan Kekayaan Islam dan Takaful pada dasar patuh Syariah. HLM Takaful menawarkan pelbagai penyelesaian dan perkhidmatan takaful keluarga yang inovatif dan komprehensif untuk sektor runcit dan korporat, didorong oleh prinsip Syariah yang kuat.
Etiqa adalah syarikat insurans/takaful tempatan terkemuka, ahli Kumpulan Maybank, dengan kepakaran antarabangsa, terima kasih kepada usahasama kami dengan syarikat insurans antarabangsa berusia 195 tahun. Kehadiran kami yang kuat di seluruh negara melalui 24/7 dalam talian, 10,000 agensi agensi, 24 cabang Etiqa, lebih daripada 350 cawangan Maybank, ATM dan bank pihak ketiga yang lain, bermakna anda boleh dengan mudah menghubungi kami di mana sahaja anda berada, bila-bila masa anda perlukan.

Published by auliyagroup.com

PERUNDING TAKAFUL REGISTERED BY HONG LEONG MISG TAKAFUL, ETIQA TAKAFUL, PHILLIP MUTUAL BERHAD AND WASIYYAH SHOPPE BERHAD

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: