Pelan Simpanan i-Care Hasanah

hasanah

KENAPA PELAN SIMPANAN I-CARE HASANAH AMAT DISARANKAN UNTUK ANDA!

 

  1. Untuk SEMUA yang BERGAJI!!!!

Sesiapa sahaja pasti mencari simpanan tetap terbaik dengan kadar pulangan tahunan (GYI) terjamin sehingga 50%, malah dapat perlindungan Takaful Percuma lagi! Tak cukup tu, anda mempunyai pilihan simpanan iaitu 8 atau 10 tahun sahaja tetapi anda diberi pulangan berterusan sehingga 20 tahun!!

 

  1. Mereka yang ada akaun simpanan pelaburan AS8

Biasa dapat dividen anda joli je kan? Apa kata bagi yang ada dividen RM10k minimum, anda simpan dividen anda setiap tahun di I-Care Hasanah. Berbaloi!! Dah la dapat dividen dari AS8, dapat lagi setiap hujung tahun GYI (pulangan) sehingga 50% dari dividen tersebut. Kalau 10k pun dah RM5K… Siapa taknak kan?

 

  1. Mereka yang berniaga tidak kira online atau offline

Anda simpan duit di current akaun duit tu tak berkembang. Anda simpan sebagai FD berapa % sangat dapat? Apa kata jadikan rutin disiplin setiap bulan anda anggarkan berapa anda boleh asingkan sebagai simpanan tetap syarikat. I-Care Hasanah bukan pelan simpanan yang cerita tentang pulangan dividen 10% kebawah, pulangan tahunan sehingga 50% terjamin!!! Anda bayangkan setiap digandakan 4 atau 5 kali dari simpanan sekarang!

 

  1. Mereka yang nak kembangkan duit koperasi

Sama juga konsepnya.. Konsisten setiap tahun jadikan I-Care Hasanah sebagai platform untuk parking duit berpuluh-puluh ribu, beratus-ratus ribu atau juta-juta. Hasilnya anda sendiri fikirkan, saya cuma beri idea

 

  1. Mereka yang mencari simpanan islamik terbaik

Inilah dia simpanannya! I-Care Hasanah telah diiktiraf sebagai “MOST OUTSTANDING TAKAFUL PRODUCT” pada anugerah KLIFF 2016 di Kuala Lumpur

 

  1. Mereka yang mencari simpanan dengan sayarikat yang kukuh

I-care Hasanah sangat kukuh! Hong Leong MSIG Takaful adalah juga merupakan sebuah syarikat dibawah naungan Hong Leong Group yang terbukti diyakini kukuh samada di Malaysia atau peringkat antarabangsa

 

  1. Mereka yang ada banyak simpanan

Banyak simpanan tapi mungkin masih tak tahu nak simpan atau labur dimana.Sebab apa? Kalau simpan di FD, Bank, AS8, Koperasi paling tinggi dividen pun hanya 15% setahun. Kebanyakannya bawah 10% malah tak ada benefit lain, sekadar simpanan dan dividen sahaja. Simpan di I-Care hasanah dan kembangkan ia pada kadar keuntungan terjamin 50% setahun

 

  1. Mereka yang baru nak menyimpan

Ramai sanggup untuk buat personal loan sia2 untuk kahwin, betul? Apa kata anda buat personal loan dan kemudian simpan sebagai pelaburan di I-Care Hasanah untuk dapatkan modal minimum RM10k pertama.. Logiknya kenapa tak rugi? Jujur tanya anda interest personal loan paling tinggi berapa? I-Care Hasanah bagi anda pulangan 50% maknanya anda dah untung! cukup 13 bulan anda dapat RM5K. Mana nak topup lagi RM5K?? RM5K/12 bulan = RM416.67 sebulan. Anda simpan setiap bulan boleh?

 

  1. Mereka yang dah boleh keluarkan KWSP (bersara) atau tiba2 dapat rezeki besar

Kenapa? Yelah 50% keuntungan GYI setahun. Cepat la wang anda berganda, jadi anda boleh berbelanja dari hasil keuntungan GYI sahaja setiap tahun. Tapi ada taktikalnya, bukan terus letak seluruh amaun. Nak tahu boleh PM tepi.

 

  1. Mereka yang bekerja swasta terutamanya

Bagi yang kerja swasta tiada pencen, anda boleh anggap I-Care Hasanah sebagai tempat terbaik alternatif untuk mencarum simpanan persaraan anda. Selain anda dilindungi dari risiko kemalangan dan perlindungan takaful hayat. Jadi anda secara tidak langsung juga telah melindungi risiko kehilangan punca pendapatan serta menjamin kehidupan keluarga anda seandainya perkara tidak disangka terjadi.

Published by auliyaagency.com

PERUNDING TAKAFUL REGISTERED BY HONG LEONG MISG TAKAFUL, ETIQA TAKAFUL, MEDISAVERS EHSAN, PHILLIP MUTUAL BERHAD AND WASIYYAH SHOPPE BERHAD

Join the Conversation

2 Comments

Tinggalkan komen

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: