Phillip Mutual Berhad

recruitment-web-banner-pmb

Platform penyedia penyelesaian pelaburan sehenti untuk LEBIH DARIPADA 400 Unit Dana Amanah dan LEBIH DARIPADA 25 Dana PRS

 

Profil Korporat

Phillip Mutual Berhad (PMB) telah diperbadankan di Malaysia pada 31 Januari 2002 di bawah Akta Syarikat 1965 dengan modal berbayar sebanyak RM 20,290,932. Para pemegang saham adalah Phillip Capital Holdings Sdn Bhd (70%) dan Ehsan Astaka Sdn Bhd (30%).

Kami mempunyai kekuatan kakitangan 49 eksekutif pada 30 April 2017 dengan pengalaman luas dalam industri unit amanah dan dalam bidang pengkhususan masing-masing. Mereka bertanggungjawab untuk pengurusan Dana setiap hari, melaporkan kepada Lembaga Pengarah, Jawatankuasa Pelaburan, Pemegang Amanah dan SC.

Kami adalah sebahagian daripada syarikat Phillip Capital Group, konglomerat kewangan yang mempunyai kepentingan dalam broker saham, pembrokeran niaga hadapan dan pengurusan dana dan teknologi maklumat. Kumpulan ini ditubuhkan pada tahun 1975, menyediakan pelbagai perkhidmatan kewangan yang komprehensif kepada pelanggan runcit dan institusi. Kumpulan PhillipCapital kini ditubuhkan dengan kukuh di pusat kewangan 16 negara, dengan pejabat di Singapura, Malaysia, Kemboja, Indonesia, Thailand, Hong Kong, China, Jepun, India, Sri Lanka, Emiriah Arab Bersatu, United Kingdom, Perancis, Turki, Australia, dan Amerika Syarikat. Kumpulan lebih daripada 40 tahun pengalaman dalam ekuiti, niaga hadapan dan pengurusan dana akan diguna untuk menghasilkan keputusan yang selaras dengan objektif masing-masing Dana.

Kami mempunyai portal dalam talian (www.eunittrust.com.my) dan juga portal FAME untuk perancang / ejen dan akses pelanggan.

Pada 30 April 2017, kami mempunyai dua Dana berjumlah RM 789,126,720.

 

Produk & Perkhidmatan

banner-products

Unit Amanah Pihak Ketiga

Di bawah Platform Phillip Mutual Berhad, kami mengagihkan lebih daripada 400 dana Amanah Unit daripada 27 Unit Pengurusan Syarikat Amanah.

PRS Dana Pihak Ketiga

Di bawah Platform Phillip Mutual Berhad, kami mengagihkan 38 Skim Persaraan Swasta (PRS) daripada 7 Penyedia PRS.


UNTUK KETERANGAN LANJUT SILA HUBUNGI HOTLINE

 

 

Published by auliyagroup.com

PERUNDING TAKAFUL REGISTERED BY HONG LEONG MISG TAKAFUL, ETIQA TAKAFUL, PHILLIP MUTUAL BERHAD AND WASIYYAH SHOPPE BERHAD

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: